Contact

CONTACT

SEND MESSAGE

 
 
 
 

VISIE


In al mijn trainingen staan spelplezier, spelbeleving, het bewegen en de sociale interactie centraal. Ik verzorg tennistrainingen voor beginnende tennissers tot en met gevorderde tennissers tot  speelsterkte 6. Voor tennissers met een speelsterkte van 5 en lager heb ik een samenwerkingsverband met diverse tennisscholen in de regio. Voor elk niveau wordt er een uitdagend lesprogramma opgezet, waarbij er zeker aandacht is voor de individuele ontwikkeling.


Vanaf de eerste les beginnen we met een doel namelijk het samen overspelen van de bal. De techniek wordt goed aangeleerd en al snel komt er wat tactiek bij kijken.


Bij beginnende tennissers behandel ik alle basisslagen: de forehand, backhand, service en ook de volleys worden aangeleerd, alsmede de spelregels en de eenvoudige tactiek van een enkel- en dubbelspel.


Bij de gevorderde tennissers zullen, naast het perfectioneren van de basisslagen (topspin en slice), ook de bijzondere slagen worden aangeleerd (o.a. lob, dropshot, service-volley) en zal tactisch de nadruk meer liggen op het maken van juiste keuzes. Welke bal speel ik in welke situatie en welke technische aanpassingen horen daarbij.


U zult merken dat uw spelplezier vergroot wordt en dat uw zelfvertrouwen toeneemt bij het volgen van tennistraining. 


CONTACT DETAILS

1217 BS, Hilversum

philip@tennis-padel.nl

+31 6 28451242

CONTACT US

Philip Buskop

philip@tennis-padel.nl

Mob. 06-28451242

FOLLOW US

Twitter

Facebook

Google +

PROFILE

Ben je op zoek naar een tennis- of padelles of tennisactiviteiten op school neem dan contact op.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.