Introductie

Introductie

PHILIP BUSKOP

Ik ben Philip-Frank Buskop, geboren in Amsterdam en woonachtig in Bussum.

 

Ik heb 4 kinderen, 3 dochters (Thyrsa, Bente en Romée) en 1 zoon (Björn).

 

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik gaan werken bij Delta Lloyd (nu NN). Dat was de start van mijn financiële carrière en via diverse pensioenadviesbureaus ben ik uiteindelijk in 2006 als zelfstandige in deze branche verder gegaan. Toen Abraham in zicht kwam heb ik voor mijzelf besloten het tweede deel van mijn leven volledig om te gooien en ben ik de opleiding van tennisleraar bij de KNLTB gaan volgen onder de leiding van leercoach Paul van der Knaap aan wie ik veel te danken heb. Ook van Laurette van der Knaap heb ik veel geleerd gedurende mijn tenniskids opleiding via het CIOS in Haarlem.

 

Als kind was ik nagenoeg altijd aan het sporten. Op de middelbare school zat ik in het schoolvoetbal- en basketbalteam. Als ik ging volleyballen, zei mijn gymleraar dat ik dat moest gaan doen en als ik met mijn buurjongen naar handballen ging, werd mijn moeder gebeld dat ik direct lid kon worden. Als kind koos ik voor het voetballen en ik speelde op mijn 16e in de A1 bij Neerlandia (Riekerhaven) in Amsterdam. Door fysieke problemen (knieën) moest ik helaas stoppen en zo ben ik, op latere leeftijd, begonnen met recreatief tennissen. Omgeven door familie die gek waren van tennis, (groot)ouders, ooms en tantes werd ik steeds enthousiaster.

 

Het gevolg hiervan is dat ik nu in het bezit ben van mijn A-licentie. Daarnaast volg ik de Padel opleiding via de KNLTB onder leiding van mijn leercoach Bram Meijer en ik hoop binnenkort hiervoor mijn diploma te behalen.


Bij H.L.T.C. ’t Melkhuisje ben ik sinds oktober 2018 de nieuwe clubtrainer en ik verzorg daar met veel plezier de zomer- en winter tennistrainingen. De wintertrainingen geef ik in de Tulip hal te Hilversum. Daarnaast geef ik ook tennisles bij TV Nederhorst en PVC te Utrecht.

      

 

CONTACT US

Philip Buskop

philip@tennis-padel.nl

Mob. 06-28451242

FOLLOW US

Twitter

Facebook

Google +

PROFILE

Ben je op zoek naar een tennis- of padelles of tennisactiviteiten op school neem dan contact op.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.