Kinderen/Junioren

KINDEREN/JUNIORENTenniskids

 

Voor kinderen tot ca 12 jaar werk ik met het Tenniskids programma. Zie ook https://www.tenniskids.nl/.

 

Doelstelling van Tenniskids is om kinderen vanaf jonge leeftijd te stimuleren de tennissport te beoefenen. Tenniskids is meer dan puur het

volgen van trainingen. De kinderen leren spelenderwijs het gevoel van succes behalen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit te tonen en plezier te maken op een tennisveld. De kinderen vervullen tijdens de lessen allerlei opdrachten en doen ook mee aan de tenniskids competitie.

 

Junioren training

 

Voor zowel de beginnende als voor de gevorderde jeugd is er mogelijkheid om aan trainingen deel te nemen. De beginnende jeugd kan de eerste beginselen van het tennisspel leren. Bij de gevorderde jeugd wordt ernaar gestreefd met veel aandacht voor techniek, tactiek, conditionele en mentale training de basis te leggen voor het kunnen spelen van competities en toernooien. De lessen worden gegeven op doordeweekse dagen na schooltijd tot 18:00 uur. Tevens bestaat de mogelijkheid voor alle jeugdleden om 2x per week een uur te trainen. Ook is het mogelijk om priv√©trainingen te volgen.

 

Tenniskids is het tenisprogramma voor de kinderen tot en met 12 jaar. Achter dit programma zit een filosofie. Denk hierbij aan de soort tennisballen maar ook aan de grootte van het tennisveld.

Op dit moment is er nog geen padelkids programma.


CONTACT US

Philip Buskop

philip@tennis-padel.nl

Mob. 06-28451242

FOLLOW US

Twitter

Facebook

Google +

PROFILE

Ben je op zoek naar een tennis- of padelles of tennisactiviteiten op school neem dan contact op.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.