Senioren

Volwassenen Tennis- of Padelles

 

Voor zowel de beginnende als de gevorderde senioren bestaat de mogelijkheid aan een training deel te nemen. Senioren die voor het eerst kennismaken met de tennissport kunnen snel de eerste beginselen van het tennisspel leren onder begeleiding van mijn deskundigheid. Met veel aandacht voor techniek en spelelementen leg ik de basis om een geoefende tennisser/tennisster te worden.

 

Voor de gevorderde senioren die al les hebben gehad en bekend zijn met de basisslagen bied ik de mogelijkheid om hun tennisspel op wedstrijdniveau te brengen en/of te verbeteren. Voor dit niveau is enkele jaren tenniservaring vereist. Wedstrijdslagen, wedstrijdinzicht en de techniek komen hier ruimschoots aan bod. Het is mogelijk om tennislessen te volgen tot en met speelsterkte 6. 

 

Privétraining voor jeugd en volwassenen is ook mogelijk. Wil je graag extra aandacht besteden aan je spel? Stel je techniek, tactiek, fysiek of mentaliteit centraal ? Ik bied hiervoor privélessen aan. Dit kan gedurende het hele jaar, maar ook enkele losse trainingen zijn mogelijk.

Wilt u zich inschrijven voor een volwassen privé- of groepsles druk dan op de onderstaande button

Wilt u zich inschrijven voor een padelles (vanaf april 2019)  druk dan op de onderstaande button.

CONTACT US

Philip Buskop

philip@tennis-padel.nl

Mob. 06-28451242

FOLLOW US

Twitter

Facebook

Google +

PROFILE

Ben je op zoek naar een tennis- of padelles of tennisactiviteiten op school neem dan contact op.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.